Pure Female

är ett svenskt varumärke som erbjuder väldesignade och hållbara kollektioner för stilmedvetna kvinnor.

Vi är ett modevarumärke för dem som söker en medveten personlig stil och som kräver lite mer.

Pure Female
Pure Female

Vi utmanar

det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi unika, individanpassade och cirkulära kollektioner med perfekt passform för färgstarka kvinnor i Sverige, Europa och Världen.

Till kvinnor som vill berätta sina historier, framhäva sina personligheter med en twist och är stolta över sina kroppar.

Att älska mode

innebär inte att köpa mycket, utan att köpa rätt. För att hitta sitt eget uttryck erbjuder Pure Female kollektioner som är lite oväntade och lite annorlunda. Med vår inspiration kan man skapa en hel outfit eller krydda det som redan finns i garderoben.

Pure Female
Pure Female

Det är inte kläderna

som förändrar världen. Det är kvinnorna som bär dem. Pure Female gör det lustfyllt och enkelt att välja mode till sin personliga stil. Ett ansvarsfullt mode som innebär omtanke och kläder som kan användas om och om igen.

Vi ska inspirera kvinnor

att berätta sin historia genom ett hållbart mode med perfekt passform så de kan framhäva sina personligheter, vara stolta över sina kroppar och samtidigt göra världen lite bättre.

Pure Female
Pure Female

Vi vill bli

din bästa modevän i en tid när kvinnor står upp för sina rättigheter i samhället och behovet att ta vara på miljön är en förutsättning för att göra världen lite bättre.

Att hitta sin

personliga stil och framhäva det bästa hos sig själv. Att klä sig smickrande för sin form och kroppstyp vinner alltid över jakten på den hetaste trenden.

Pure Female drivs av passion och den är en naturlig del av vårt eget DNA. Vi vet att passionen tänder vår kreativitet så att vi kan skina tillsammans. Det hjälper oss att bli den bästa modevännen för kvinnor som vill klä sig med en twist.

Pure Female

Tell your story

with a twist