★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

2563 reviews
75%
(1935)
18%
(464)
5%
(132)
1%
(25)
0%
(7)

Polly dot jersey dress - Navy dot

Passform:
Snygg

När jag fick på mig denna kände jag mig riktigt snygg och den gjorde mig glad.

Passform:
Fin, skön och sitter som en smäck

Men tyvärr blir trikån alldeles noppig redan vid den första användningen.

Leverans

LEVERANSTID 1-2 DAGAR

Vi strävar alltid efter att skicka beställningar som inkommit senast kl. 15 samma dag, såvida det inte är en helgdag (om inget annat anges). 

Vi använder PostNord Sverige AB som fraktpartner och beställningar skickas som PostNords Varubrev eller MyPack och levereras normalt på 1-2 dagar beroende på var du bor.

Om du beställt flera plagg och paketet är skrymmande, måste du hämta ut det på Postens utlämningsställe. Du får då en SMS-avisering om du lämnat ditt mobilnummer i kassan.

Vill du att paketet skickas till en annan adress så kan du fylla i det i kassan (vid köp med faktura levererar vi endast till adressen där du är folkbokförd). Du får alltid ett mail från oss några minuter efter att du avslutat ditt köp.

Vid eventuell försening kontaktar vi dig om en ny leveranstid. Vid försening har du utan kostnad alltid rätt att häva ditt köp.

Fraktavgift inom Sverige är 39 kr.

 

LEVERANS UTANFÖR SVERIGE

Vill du handla och bor utomlands går det alldeles utmärkt. Här ser du våra fraktkostnader till respektive land:

Danmark   49 SEK
Finland   49 SEK
Norge   69 SEK
Övriga Europa   69 SEK
Övriga världen   99 SEK


TRANSPORT

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Pure Female betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 129 SEK, vilket motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottaget det i retur.

Om du har frågor kring din leverans kontakta kundservice hello@purefemale.se.