★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

2324 reviews
76%
(1758)
18%
(417)
5%
(121)
1%
(22)
0%
(6)
Passform:
Extra allt!

Underbar klänning! Fint fall, jättefin skärning. Storlek M var helt perfekt till 181 cm/73 kg. Kommer att bli en sommarfavorit.

Passform:
Vacker klänning

En otroligt vacker och skön klänning som passar så väl till sandaler som till jeans och stövletter.

Väldigt stor i storleken.

Passform:
Älskar klänningen

Den är så mjuk och skön. Jag med min värk. Den klämmer ingenstans. Trycker ingenstans. Snyggt fall. Sitter supersnyggt fastän är komplett. Känner mig så fin i den.

Passform:
Printer forever

Skön och bra i storlek. Härligt mönster och bra modell på klänningen.

Passform:

Returnerat

Byte och returer

ÖPPET KÖP 14 DAGAR

Har du köpt fel storlek och behöver byta...Byte till annan storlek eller färg är helt kostnadsfritt. Returnera plagget du vill byta till oss inom 14 dagar och gör en ny beställning på önskad storlek och färg. Maila kundservice hello@purefemale.seså lägger vi inte på någon returavgift när vi tar emot din retur och drar bort fraktavgiften på den första beställningen. Vi godkänner inte bytesorder, d.v.s. byte från en vara till en annan.

Är du osäker på vilken storlek du ska beställa så följ vår storleksguide "Hitta din storlek" som finns vid varje produkt. Det finns även plaggmått på varje produkt. Är du fortfarande lite osäker eller vill ha råd så hör gärna av dig till oss på chatten som finns längst ner i högra hörnet så guidar vi dig.

Blev du inte helt nöjd med ditt köp så kan du göra en retur. Du har 14 dagars öppet köp efter att du tagit emot ordern. 

Alla produkter du returnerar måste vara i samma skick som de var när du erhöll dem. Returnerade produkter accepteras inte om de är använda, tvättade eller har hanterats vårdslöst. Etiketter måste sitta kvar. Varje plagg kontrolleras vid en retur.

Returavgifter, se nedan, den är densamma oavsett hur många varor du returnerar (när du använder vår bifogade adresslapp). Returfrakten debiteras i efterskott vid returåterbetalningen. Väljer du att inte använda vår bifogade adresslapp vid returen tillkommer ingen returavgift.

Om du får en felaktig eller felexpedierad vara kommer Pure female att stå för fraktkostnaden. Du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer till oss.

Så snart vi har registrerat din retur så får du en bekräftelse via e-post och din faktura/betalning justeras direkt. Att vi inte har registrerat din retur ännu behöver inte betyda att vi inte har tagit emot den, räkna med 14 arbetsdagar från det att du skickade din retur tills dess att du får en bekräftelse på din retur.

Ett tips! Om du har betalat via Klarna så ladda ner Klarna-appen (om du inte redan har), i den kan du välja att pausa din faktura, klicka på Rapportera retur. Då behöver du inte oroa dig för att din faktura hinner förfalla. När vi registrerar din retur justeras din faktura/betalning och kommer på nytt till dig i ett separat mail från Klarna (du får alltså ingen ny faktura, det är originalfakturan som gäller).
Länk till Klarna >

Returavgifter:  
Sverige   49 SEK
Danmark   49 SEK
Finland   49 SEK
Norge   49 SEK
Övriga Europa   69 SEK
Övriga världen   69 SEK

REKLAMATION

Har du mottagit en vara som visar sig vara felaktig? Meddela oss samt returnera varan inom 14 dagar. Maila kundservice hello@purefemale.se. och uppge vad som är fel med produkten och meddela om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. När vi mottagit din reklamation och kontrollerat varans skick, krediteras din betalning.

LÄTT ATT RETURNERA OCH FRIA BYTEN

Fyll i retursedeln som följde med i ditt paket. Packa varorna i lämpligt emballage. Använd gärna samma påse/kartong som du fick dina varor i. Lägg retursedeln i paketet och klistra på adresslappen på paketet. Lämna paketet hos ett Postombud.

När vi tagit emot och godkänt din retur justerar vi din faktura alternativt gör vi en återbetalning till kontot som du använde vid köptillfället.

Returadress:
Pure Female C/O Rudells Logistics AB
Surbrunnsgatan 10
50430 Borås
Sverige