★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

2316 reviews
76%
(1753)
18%
(415)
5%
(120)
1%
(22)
0%
(6)
Passform:
Snygg modell

Sitter mycket bra härligt material. Känner mig supernöjd.

Passform:

Den perfekta favoritklänningen - jag ville ha en klassisk klänning i skönt tyg, en sån som funkar till allt och som man alltid känner sig fin i. Den här är exakt det, i en otroligt djup mörkblå färg som är ännu finare i verkligheten. Uppskattar att det är mycket tyg i omlotten, kommer aldrig behöva oroa mig för att kjolen ska blåsa upp och visa hela härligheten.

Jag brukar ha M/L och beställde en L, den passar fint men jag hade nog kunnat ha en M också.

Passform:
Fantastisk klänning!

Sitter som ett smäck och gör min klännings-själ lycklig!

Passform:
Mjuk och skön och färggrann

Härlig vardagsklänning

Passform:

Jättefin klänning.Är så nöjd.

Pure Rescue

From leftover to fashion

Runt om i Europa ligger det bortglömda skatter ute på sömnadsfabrikerna och hos tygleverantörerna. Mängder av rullar med tyg som av någon anledning inte använts. Tyg som vi nosar upp och gör plagg av! En riktig vinst för både miljön (eftersom vi inte behöver producera nytt tyg) och till dig (eftersom plaggen är AWESOME!).

Modeindustrin och tillverkningen av kläder är en miljöbov som måste förändras om vi vill skydda vår miljö. Vi arbetar aktivt med att minska vårt klimatavtryck. Ett nära samarbete med tillverkare och leverantörer gör att vi kan påverka tillverkningen i en hållbar riktning.

En del av vår hållbarhetssatsning är att använda restposter (befintliga tyger som har blivit över), till nya plagg i våra kollektioner, istället för att tillverka nytt tyg. På så sätt görs det inga ytterligare avtryck på miljön och textilierna får en maximal livscykel.

Vi väcker också nytt liv i styles som blir en RE-MAKE!
                  
 Vad gör vi med styles som finns kvar på vårt lager och som av olika anledningar blir kvar där? Svaret var enkelt - vi syr om dem till nya styles!
Här-producerat; plockad från vårt lager i Borås och omsydd av vår duktiga Jennie i vår ateljé här i Borås. Modeller som blivit över från tidigare produktioner som nu sytts om i vår ateljé i Borås och på så sätt fått nytt liv.

Pure rescue Pure female