★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

2277 reviews
76%
(1724)
18%
(409)
5%
(117)
1%
(22)
0%
(5)
Passform:
Ett plagg som kan kombineras...

Jag är så nöjd. Jag kan ha plagget som klänning eller lång skjorta, till vardags eller fest. Tack vare det smidiga och sköna tyget känns det inte stelt och "uppklätt". Jag köpte storlek L. Den känns sådär lagom för stor. Brukar ha L i vanliga fall också. Det går att gå ner i storlek om man vill ha den tajtare.

Passform:
Mycket nöjd

Mycket nöjd med klänningen! Snygg! Den sitter bra och ” trollar bort” lite mage vilket uppskattas. Snygg till kurvorna och bekväm! Jag bar den med smycken och rosa strumpbyxor. Festlig men funkar även vardag beroende på vad man har till. Klänningen är mjuk i materialet, jag beställde en L vilket passade bra. Bra längd på den, kortare modell men inte super kort ( är 1.72) Kan rekommendera klänningen!

Passform:
Supernöjd

Snabb leverans. Inslagen med omsorg. Perfekt i storlek. Stämmer helt överens med beskrivning och bild. Blir flera köp vartefter.

Passform:

Rose jaquard stretch dress - Black

Passform:

Superfin

Covid-19

Hej!
Angående Covid-19 så vill vi försäkra dig om att du kan beställa från oss på ett säkert sätt. Vi håller oss uppdaterade och följer rekommendationerna och råden från myndigheterna. Detsamma gäller våra fabriker som alltid tar det säkra före det osäkra.

Våra leveranser sker som vanligt till dig och så länge det inte är en pre-order/förhandsbokning så skickar vi ditt paket samma dag om du har lagt din beställning före kl. 15:00 (vardagar).

Det kan hända att leveranser av nya kollektioner blivit försenade till oss p.g.a. den rådande situationen, och att det leder till att ditt paket dröjer lite längre än 1-2 dagar. I dessa fall så informerar vi självklart dig.

Nu fortsätter vi att hålla avstånd, tvätta händerna och har ännu lite mer tålamod så är snart allt som förut. Gör det du också och ta hand om dig!