Hanna Wendelbo

Hanna Wendelbo & Pure Female

Ett samarbete med blomsterkonstnären och härliga människan Hanna Wendelbo!

Hanna Wendelbo - Klänningar - Online hos Pure Female Hanna Wendelbo - Klänningar - Online hos Pure Female

Vi frågade Hanna vilken hennes personliga favorit (favoriter) är i höstens kollektion... och så här säger Hanna;
Jag kan faktiskt inte välja, olika plagg passar olika dagar och tillfällen. Jag klär mig oftast i klänning för jag tycker det är så praktiskt, man blir fin genom att bara ta på sig ett plagg. Men i den här kollektionen är jag även otroligt förtjust i skjortorna i Cosmea-mönstret, de är så användbara och tyget är otroligt skönt att bära. Alla plaggen är konstruerade utifrån att jag tycker om att röra på mig men samtidigt se fin ut. Detta är inte plagg man på något sätt bli "instängd" i utan de hjälper dig att känna dig trygg och må bra. Ja, plagg som gör en väldigt glad helt enkelt!

Hanna Wendelbo - Klänningar - Online hos Pure Female Hanna Wendelbo - Klänningar - Online hos Pure Female

Den senaste kollektionen innehåller trikåklänningar och toppar i trikå som heter Aster, ett ganska självklart namn... Så här säger Hanna om Aster och dess mönster;
Inspirationen kommer från en av sensommarens stora förälskelser, Aster Charmois Turn, en stor härlig blomma som håller sig fin i buketter under en lång stund. Jag var på en blomsterfarm i somras och plockade denna underbara blomma och sedan stod den där i en vas och bara ropade på att bli avbildad. Jag har utgått från den men sedan fritt tolkat både färger och växtsätt så att mönstret blev slingrigt men med mycket framträdande blommor.

Hanna Wendelbo - Klänningar - Online hos Pure Female

 

 
Handlar nu enligt
  1. Pris 900,00 kr och över Ta bort Denna Artikel
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.