★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

3011 reviews
76%
(2291)
18%
(530)
5%
(153)
1%
(30)
0%
(7)
Passform:
Storlek: L
Underbar färg och passform

Supernöjd med klänningen jag bara tog på mig och var självklar i. Har fortsatt välja den många dagar, både vardag och mer festligt.

Passform:
Storlek: XL
Galet skön!!

Tunn, romantisk och super skön klänning!! Denna klänning kan jag vara vacker i samtidigt som jag bekvämt kan rodda mina fyra barn på midsommar 😍

Passform:
Storlek: L
Finaste sommarklänningen

En vacker klänning, fin passform och underbar färg.

Passform:
Storlek: L
Fina färger, kvalitet och passform

Fick den i present och den passade jättefint. Behagligt tyg som var svalt och skönt. Bra passform och fin längd. Fick till och med spontant beröm för den av någon okänd jag mötte på stan.

Passform:
Storlek: XL
Underbart fall i tyget!

Kanonbra längd och känslan i det tunga härliga tyget - Kan det bli bättre?! Nej : )

Designsamarbeten

Titt som tätt dyker det upp nya kollektioner hos oss som vi har skapat tillsammans med någon av våra samarbetspartners. Partners som vi är jätteglada över att få arbeta med och som handplockats för att de bidrar med mycket inspiration, klädglädje och en alldeles egen stil. Vi tror att våra samarbetskollektioner kan bjuda på något nytt och roligt till er, som ni inte hittar någon annanstans.

Miss Clarity

Underbara Clara & Annakarin Nyberg - Tillsammans med den här superduon har vi tagit fram märket Miss Clarity. Miss Clarity har kommit att bli oerhört omtyckt för sina smickrande omlottklänningar som alltid finns med i kollektionen. Sjävklart uppmixat med nya, spännande modeller i vintagevibbande mönster.

Jessica Frej

Jessica Frej - kocken som har tagit över Sverige inte bara med sin fantastiska mat utan också med sin alldeles egna stil! Färgglad, feminin om med passformar som verkligen framhäver det bästa av varje kvinna. Jessicas klänningar är som små karameller att plocka fram ur garderoben!

Hanna Wendelbo

Hanna Wendelbo - Blomsterkonstnären och mönsterdesignern som ritar helt fantastiska mönster! I Hannas kollektion hittar du hennes omisskännliga känsla för färgkombinationer och uppseendeväckande mönster placerade på klänningar, toppar och kjolar i mjuka naturmaterial.

Pernilla Wahlgren Collection

Pernilla Wahlgren - kvinnan som sedan barnsben varit en av de största profilerna i den svenska nöjesvärlden. Sång, teater, dans och design - det finns inga gränser för vad den här kvinnan klarar av! Hos Pernilla Wahlgren Collection hittar du färgglada, flirtiga plagg med det där lilla extra som sticker ut.