★ ★ ★ ★ ★

Läs vad våra kunder tycker om oss

2746 reviews
76%
(2074)
18%
(493)
5%
(142)
1%
(29)
0%
(8)
Passform:
Fin långklänning

Bra kvalla, fint tyg men lite för lång för en kortis som mig.

Passform:
Som en dröm

Är så nöjd! Perfekt passform (jämförde i storlekstabellen) och längd. Mönstret passar till både vardag och fest beroende på accessoarer och skor. Den här kommer jag verkligen få användning av. Kul att varje exemplar har en unik numrering.

Passform:
Super skön klänning

En super skön klänning i fin kvalitet. Finare i verkligheten än bilden visar. Kunde tagit en mindre storlek dock!

Passform:
Mörkblå känning

Jättefin och skön tyg! Bra tyngd i fallet. Kan kombineras med klackskor för piff och sneakers för vardag, med andra ord-mycket användbar. Kidsen sa att jag såg ut lite som en filmstjärna och det är väl ändå ett 5-stjärnigt betyg!

Passform:
Superbra!

Snabbt och enkelt att beställa. Leverans hem i brevlådan. Fantastisk kvalitet på klänningen, den blir en storfavorit!

Vi flyttar vårt lager! Din leverans kan ta några extra dagar innan den kommer fram.

0

Din varukorg är tom

Designsamarbeten

Titt som tätt dyker det upp nya kollektioner hos oss som vi har skapat tillsammans med någon av våra samarbetspartners. Partners som vi är jätteglada över att få arbeta med och som handplockats för att de bidrar med mycket inspiration, klädglädje och en alldeles egen stil. Vi tror att våra samarbetskollektioner kan bjuda på något nytt och roligt till er, som ni inte hittar någon annanstans.

Miss Clarity

Underbara Clara & Annakarin Nyberg - Tillsammans med den här superduon har vi tagit fram märket Miss Clarity. Miss Clarity har kommit att bli oerhört omtyckt för sina smickrande omlottklänningar som alltid finns med i kollektionen. Sjävklart uppmixat med nya, spännande modeller i vintagevibbande mönster.

Jessica Frej

Jessica Frej - kocken som har tagit över Sverige inte bara med sin fantastiska mat utan också med sin alldeles egna stil! Färgglad, feminin om med passformar som verkligen framhäver det bästa av varje kvinna. Jessicas klänningar är som små karameller att plocka fram ur garderoben!

Hanna Wendelbo

Hanna Wendelbo - Blomsterkonstnären och mönsterdesignern som ritar helt fantastiska mönster! I Hannas kollektion hittar du hennes omisskännliga känsla för färgkombinationer och uppseendeväckande mönster placerade på klänningar, toppar och kjolar i mjuka naturmaterial.

Pernilla Wahlgren Collection

Pernilla Wahlgren - kvinnan som sedan barnsben varit en av de största profilerna i den svenska nöjesvärlden. Sång, teater, dans och design - det finns inga gränser för vad den här kvinnan klarar av! Hos Pernilla Wahlgren Collection hittar du färgglada, flirtiga plagg med det där lilla extra som sticker ut.