Återförsäljare

Pure female är ett svenskt varumärke som erbjuder väldesignade och hållbara kollektioner för stilmedvetna kvinnor. Vi är ett modevarumärke för dem som söker en medveten personlig stil och som ställer lite högre krav.

Vi utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar unika, individanpassade och cirkulära klännings-kollektioner med perfekt passform för färgstarka kvinnor.

Våra klänningar är sydda i naturmaterial som viskos, lin och bomull, ofta med elastan. Vi köper tyger som vi testat och vet är bra från europeiska vävare som vi känner väl. Vi syr alla klänningar i Litauen hos fabriker som vi samarbetat med länge. Fabriker och tyger är alltid som minst Öko-tex certifierade.

På vår designavdelning i Borås provas allt av och synas till minsta detalj. Allt för att få fram klänningar med perfekta passformar i hög kvalitet.

Inköp av Pure Female

För att kunna erbjuda klänningar till återförsäljare, med en attraktiv prisbild har vi valt bort administrativa kostnader såsom mässor och resande säljare.  Med våra rekommenderade butikspriser har du som återförsäljare alltid en marginal x 3 på våra klänningar.

Vi släpper nya klännings-kollektioner varje vecka och utvalda modeller finns att beställa via vår shop som du ser endast om du är inloggad som återförsäljare.

Vi har inget minimum utan du väljer din sortering som du själv vill bland våra storlekar XXS-2XL. Vi förslår att hellre köpa färre klänningar lite oftare så kunderna återkommer till butiken mer frekvent.

Leveranstiden står vid varje produkt.

Leverans- och betalningsvillkor för återförsäljare av Pure Female

Fraktkostnaden är beroende av vikten på försändelsen och framgår av nedan prislista. Extra små försändelser 1-2 plagg skickar vi som varubrev och debiterar portokostnader enligt PostNords prislista. Vi debiterar endast 1 fraktavgift per order även om det blir flera leveranser.

Kontrollera att leveransen stämmer mot er beställning så fort ni mottagit den. Om det skulle finnas några avvikelser ber vi er omedelbart att meddela oss. Har ni mottagit en leverans som visar sig innehålla en eller flera varor som ni anser vara felaktiga måste ni så snart som möjligt och senast 7 dagar efter att ni mottagit leveransen meddela oss via mail: hello@purefemale.se Vi godtar inga reklamationer som hängt eller provats i butik.

Vi har inte öppet köp.

Betalningsvillkoren är 14 dagar netto från fakturadatum. Vi förbehåller oss rätten att inte lämna kredit till återförsäljare med betalningsanmärkningar eller som på annat sätt visar sig vara icke kreditvärdiga. Vi kan alltid leverera varor mot förskottsbetalning. Om varor beställda mot förskottsbetalning inte löses ut inom 7 dagar efter mottagandet av fakturan har vi rätten att annullera ordern.

Fraktpriser

 2-5 kg

110 SEK

5-10 kg

140 SEK

Över 10 kg

Fraktfritt

Vid beställning av 1-2 plagg kan vi skicka som brev, pris 39 SEK.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor.
Vi finns på telefon: 033-411060 mellan kl. 09:00-12:00 vardagar eller 24/7 på hello@purefemale.se .

Se och köp kollektionen här