Fri frakt på beställningar över 500 SEK

0

Din varukorg är tom

Är du vår Garment technician?

Vill du arbeta på ett litet växande e-handelsföretag med värderingar som passion och glädje?

Pure Female är ett svenskt varumärke som erbjuder väldesignade och hållbara klänningar för dem som söker en medveten personlig stil och som ställer lite högre krav. Vi är ett datadrivet företag och har höga ambitioner.

Vi söker nu en Garment technician som älskar klänningar, där passformar och kvalitet betyder mycket för dig. Hos oss jobbar du i ett litet team med mål att ta fram klänningar med perfekta passformar. Du kommer att vara länken mellan Pure Female och fabrikerna vi jobbar med. Du kommer att jobba självständigt i nära samarbete med vårt lilla team. Du kommer att vara en viktig del redan från designstadiet till slutprodukt.

All kommunikation med fabrikerna i Litauen sker på engelska. Du förbereder skisser i Illustrator och graderar måttlistor i Excel. Du beställer prover, mäter av och kommenterar dem för att godkänna start av produktion.

Du är organiserad och strukturerad med förståelse för produktion av klänningar. Du är noggrann, ansvarstagande och drivande i viktiga prioriteringar.

Vi sitter i centrala Borås.
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan!
Maila till hello[@]purefemale.se


Läs mer om oss här