Leverans

Leveranstid 1-2 dagar

Pure female strävar alltid efter att skicka beställningar som inkommit senast kl. 15 samma dag, såvida det inte är en helgdag. Pure female använder PostNord Sverige AB som fraktpartner och beställningar som skickas som PostNords Varubrev och MyPack levereras på 1-2 dagar beroende på var du bor. Om du beställt flera plagg och paketet är skrymmande, måste du hämta ut det på Postens utlämningsställe. Du får då en SMS-avisering om du lämnat ditt mobilnummer i kassan. Vill du att paketet skickas till en annan adress så kan du fylla i det i kassan (vid köp med faktura levererar vi endast till adressen där du är folkbokförd). Du får alltid ett mail från oss några minuter efter att du avslutat ditt köp. Vid eventuell försening kontaktar vi dig om en ny leveranstid. Vid försening har du utan kostnad alltid rätt att häva ditt köp.

Fraktavgift inom Sverige är 39 kr.

Hämta ditt paket hos oss

Bor du i Borås, kan du även hämta ditt paket hos oss. vi har vårt kontor i centrala Borås på Skaraborgsvägen 3B, 4 vån inne i Textile Fashion Center. Lämna ditt meddelande i kassan vid beställning att du vill hämta ditt paket hos Pure female/Provrummet AB. Vi bekräftar detta med ett mail till dig och vanligtvis kan du hämta paketet dagen efter att du har beställt det.

Leverans utanför Sverige

Vill du handla och bor utomlands går det alldeles utmärkt. Fraktkostnad tillkommer. Priser på frakt till andra länder:

Land Pris
Sverige 39 SEK
Danmark 49 SEK
Finland 49 SEK
Norge 49 SEK
Övriga Europa 69 SEK
Övriga världen 400 SEK

Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Pure Female betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den, är du som kund betalningsansvarig.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 129 SEK, vilket motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottaget det i retur.

Våra leveranssätt för respektive marknad finner du i kassan samt längst ner på hemsidan.

Om du har frågor kring leverans kontakta kundservice.