Leverans

Leveranstid 1-2 dagar

Alla varor som finns i vår butik har vi på lager såvida inget annat anges. Om du gör din beställning före kl. 15.00 så skickar vi ditt paket samma dag, såvida det inte är en helgdag. Beroende på var du bor bör du ha ditt paket inom 1-2 vardagar efter din beställning. Om du har beställt flera plagg och paketet är skrymmande måste du hämta det på Postens utlämingsställe. Du får då en SMS-avisering om du lämnat ditt mobilnummer i kassan. Vill du att paketet skickas till en annan adress så kan du fylla i det i kassan (vid köp med faktura leverar vi endast till adressen där du är folkbokförd). Du får alltid ett mail från oss några minuter efter att du avslutat ditt köp som bekräftar din beställning. Vid eventuell försening kontaktar vi dig om ny leveranstid. Vid försening har du utan kostnad alltid rätt att häva ditt köp.

Hämta ditt paket hos oss

Bor du i Borås kan du även välja att hämta ditt paket hos oss. Vi har vårt kontor i centrala Borås. Lämna ditt meddelande i Kassan vid beställningen att du vill hämta paketet hos Provrummet. Vi bekräftar detta med ett mail till dig, där du finner vår adress och när vi har öppet. Vanligtvis kan du hämta paketet dagen efter att du har beställt.

Leverans utanför Sverige

Vill du handla och bor utomlands går det alldeles utmärkt. Fraktkostnad tillkommer. Priser på frakt till andra länder:

Land Pris
Sverige 0 SEK
Danmark 49 SEK
Finland 49 SEK
Norge 49 SEK
Övriga Europa 69 SEK
Övriga världen 400 SEK

Transport

Provrummet skickar sina paket med Posten Sverige AB. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Provrummet betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår Kundservice inom 14 dagar. Om vara skadas eller kommer bort då du återsänder den är det du som kund som är betalningsansvarig.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 129 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.