Byte och retur

Öppet köp 14 dagar

För dina köp gäller retur- och bytesrätt i 14 dagar. Under denna period kan du utan förpliktelser skicka tillbaka de varor du mottagit. Du ska i så fall skicka tillbaka varorna i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller burits (annat än för att prova varan) och att lappar och etiketter sitter kvar och är intakta.

Returkostnaden är 49 kr (inom Sverige när du använder vår bifogade adresslapp) och är densamma oavsett hur många varor du returnerar. Returfrakten debiteras du i efterskott vid returåterbetalningen. Du betalar vid en retur endast för de varor du behåller samt returavgiften (om du använder vår bifogade adresslapp). Har du returnerat hela din beställning betalar du endast returavgiften à 49 SEK (om du använder vår bifogade adresslapp). Väljer du att inte använda vår bifogade adresslapp vid returen tillkommer ingen transportkostnad och din faktura krediteras vid en retur som innehåller hela beställningen. Om du får en felaktig eller felexpedierad vara kommer Pure female att stå för fraktkostnaden. Du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer till oss.

Returnerar du från annat land än Sverige står du som kund för fraktkostnaden.

Vi godkänner inte bytesorder, d.v.s. byte från en vara till en annan. Gör istället en ny beställning. Byte till annan storlek eller färg är helt kostnadsfritt. Inga extra avgifter tillkommer.

Reklamation

Har du mottagit en vara som visar sig vara felaktig? Meddela oss samt returnera varan inom 14 dagar. Maila [email protected] och uppge vad som är fel med produkten och meddela om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. När vi mottagit din retur/reklamation och kontrollerat varans skick, krediteras din betalning.

Lätt att returnera och fria byten

  • Fyll i retursedeln som följde med i ditt paket.
  • Packa varorna i lämpligt emballage. Använd gärna samma påse/kartong som du fick dina varor i. Lägg retursedeln i paketet och klistra på adresslappen på paketet.
  • Lämna paketet hos ett Postombud.

När vi tagit emot och godkänt din retur justerar vi din faktura alternativt gör vi en återbetalning till kontot som du använde vid köptillfället.

Returadress:
Pure Female C/O Rudells Logistics AB
Surbrunnsgatan 10
50430 Borås
Sverige

För att byta till en annan storlek eller färg

Returnera plagget du vill byta och gör en ny beställning på önskad storlek och färg och maila oss på [email protected] så lägger vi inte på någon returavgift när vi tar emot din retur. Observera att bytesorder godkännes ej, d.v.s. byte från en vara till en annan.